Blog

Flaggor för familjens festligheter

Oavsett om ni är en regnbågsfamilj eller inte så har prideflaggan numera blivit en symbol för fest och jämlikhet. Dessutom gillar många barn den flaggan för att det helt enkelt är den mest färgglada och snyggaste. Flaggor används vid högtider och festliga tillfällen och för att få upp stämningen ytterligare inför kommande festligheter kan det vara en bra idé att köpa hem en regnbågsflagga för att göra hela familjen glad.

Köp på nätet

Du kan köpa en pride flagga på nätet där utbudet är som störst. Genom att besöka Partykungens hemsida kan du välja och vraka mellan många olika former av regnbågsflaggor. Det finns till exempel en mindre pride flagga som ni kan ställa på bordet vid exempelvis examen, födelsedagar eller någon annan typ av högtid. Det finns även små flaggor om ni kan sätta i tårtan om ni ska fira pride med fika och tårta. Sedan finns det även större flaggor att exempelvis ha på studenten eller om ni ska gå i ett pridetåg. Förutom att ni hittar den klassiska regnbågsflaggan finns det även andra HBTQ+-flaggor som ni kan köpa hem för att visa stöd för någon i familjen. Kolla in utbudet redan idag och köp hem en ny flagga att pynta med där hemma.

Förutom att ni kan hitta olika typer av flaggor på Partykungens hemsida finns det många andra typer av festartiklar att välja bland. Om ni till exempel ska ha en pridefest finner ni allt det ni kan tänkas behöva för en riktigt lyckad pridefest. Det finns till exempel engångsmuggar, tallrikar, serpentiner och massor av olika sorters pynt. Om ni ska gå i ett pridetåg finns det smink, peruker och klädesplagg som passar perfekt in på temat. Kolla in utbudet och köp hem allt det ni behöver för att visa jämlikhet och acceptans.

appdev