Blog

Få in träning när du är hemma med barnen

Efter en graviditet kanske du känner att det är viktigare är någonsin att börja träna och komma i form igen. Det är tungt att bära runt på barn, matkassar och annat och det kan vara en god idé att stärka ryggen och resten av kroppen. Kanske hade du en tung graviditet i slutet och har inte rört mycket på dig de senaste månaderna? I vilket fall som helst kan det vara svårt att få in träningen i ett fullspäckat schema med barn. Men det finns lösningar som du kan ta till dig.

Skaffa barnvakt och gå på gym

Har du tillgång till någon som kan avlasta dig en eller två gånger i veckan kan du absolut börja på gymmet. Eftersom det är rätt dyrt att gå på gym kan du bli medlem hos Familydeal för att få tillgång till bra rabatter inklusive medlemskap på gym. De har ett flertalet rabatter som passar för hela familjen och det är helt kostnadsfritt att gå med. I skrivande stund får du 75 % på alla Atics gym om du går via deras deal. Det om något är motivation till att komma iväg och träna. På vissa gym har de även barnpassning för dig som inte har tillgång till en regelbunden barnvakt.

Träna hemma tillsammans med barnen

Idag är det vanligt att ha många bollar i luften och svårt att få vardagen att gå ihop. Därför finns det flera träningsprofiler som har knåpat ihop sina egna träningsprogram, perfekta för dig som har småbarn. Många av dem är bara 15-30 minuter, vilket du brukar ha tid till när barnen sover. De flesta passen är dessutom anpassade så du inte behöver någon utrustning, vilket underlättar ännu mer. Barnen kan även springa runt och leka eller vara med samtidigt som du tränar. De kommer förmodligen tycka det är både spännande och kul. Förhoppningsvis kommer det uppmuntra dem till att själva röra på sig och träna i framtiden. Kolla upp på nätet vilka olika träningsprogram som finns och välj det som du tycker passar dig bäst. Normalt måste du betala en liten avgift för att få tillgång till alla pass som finns.

appdev