Blog

Omställningen

Att få barn är för alla en stor omställning i livet. Helt plötsligt så försakar man massvis med saker som man annars hade velat göra, allt till förmån för den lilla familjemedlemmen. Det är inte en lika stor förändring när andra eller tredje barnet kommer eftersom man vet lite mer vad som väntar, men det kan bli en omställning för syskonet att behöva dela föräldrarnas uppmärksamhet med bebisen och det i sig kan bidra till en stor förändring.

Milstolpe

För de allra flesta så är det, trots den jobbiga småbarnstiden med ständig trötthet, en stor milstolpe att skaffa barn och bilda familj. Småbarnsåren varar inte för evigt, på både gott och ont. Det är viktigt att ta till vara på den tid man får med sina barn och njuta av att se dem utvecklas, allt från första ordet och första steget till att börja leka med pokemon leksaker och utveckla sin egen fantasi. Pokemon är olika “monster” som har olika egenskaper, och dessa egenskaper använder de till att slåss mot varandra, både i det vilda och i tävlingar. Pokemon tränare kan fånga olika pokemon och träna dem för dessa tävlingar och försöka vinna så mycket som möjligt. Genom att leka med dessa leksaker så har barnen böjlighet att utveckla sin fantasi väldigt mycket, det mesta är möjligt!

Tonåren

Många tänker att det hela blir lättare när det väl går att ha ordentliga, och någorlunda vuxna, konversationer med sitt barn. Men många gånger kan det rent mentalt vara ännu jobbigare med en tonåring hemma. Det är mycket som händer i kroppen hos en tonåring med hormoner och mycket som händer i det sociala livet. Det är kort sagt en väldigt omtumlande period i livet och det kommer onekligen att leda till många konflikter mellan föräldrar och barn.

appdev